Fiecare organism reactioneaza altfel. Chiar daca la cineva a durat mult tratamentul si apoi a recidivat, asta nu inseamna ca la toti e la fel . Pot prezenta cazuri concrete, dar nu te va ajuta cu nimic. In plus medicul stabileste tratamentul in functie de consultatie si pacient, toate cazurile sunt unice in felul lor.
De exemplu tu poti fi alergic la eritromicina si la tine medicul poate alege alt antibiotic, care poate actiona mai repede sau mai incet, depinde de organismul tau. Nu te baza pe faptul ca daca la X a fost asa, la tine va fi identic.
Foliculita este foarte intalnita la toate varstele. In principiu, este datorata unei manevre incorecte de a te rade/barbierii, iar firele se intorc si cresc in interior.
Cat a durat tratamentul si daca a recidivat mersi
Tratamentul variază în funcție de tipul de foliculita, dacă este superficială sau profundă și de metoda de tratament aleasă. În cazul abordării chirurgicale nu recidivează. În cazul tratamentului cu și substanțe antiseptice, poate recantisepticeidiva, dar nu este obligatoriu.
Eu voiam cazuri concrete nu povesti..asta stiu si eu
Fiecare organism reactioneaza altfel. Chiar daca la cineva a durat mult tratamentul si apoi a recidivat, asta nu inseamna ca la toti e la fel . Pot prezenta cazuri concrete, dar nu te va ajuta cu nimic. In plus medicul stabileste tratamentul in functie de consultatie si pacient, toate cazurile sunt unice in felul lor.
De exemplu tu poti fi alergic la eritromicina si la tine medicul poate alege alt antibiotic, care poate actiona mai repede sau mai incet, depinde de organismul tau. Nu te baza pe faptul ca daca la X a fost asa, la tine va fi identic.
Ann3 întreabă: