Poate ar fi bine sa mergi si la un endocrinolog. Poate fi si pe fond psihic mai ales ca ai spus ca atunci cand esti stresata. Am avut si eu o perioada mai stresanta si aveam insomnii, stari de greata, voma, dureri de cap, oboseala, stare de slabiciune, cum a trecut stresul mi-am revenit. Sanatate.
Probleme de sanatate trebuie privite cu foarte mare atentie; pr lângă problemele digestive (colon iritabil, poate şi o gastrită hiperacidă) este foarte probabil să existe şi o lipsă de calciu, datorată probabilunui stress îndelungat şi/sau unui consum exagerat de cafea. De asemenea pot apare şi probleme endocrine, vizita la un medic endocrinolog fiind aproape obligatorie; există tratamente simptomatice, dar dacă nu eliminăm cauza nu sunt de foarte mare ajutor.
Un set mai amănunţit de analize precum şi un stil de viaţă cât mai corect te vor ajuta sigur, ănsă e nevoie de timp şi de sfaturi profesioniste din partea unui cadru medical de specialitate
Cel mai bine e sa mergi la medic...si ai grija la alimentatie sa mananci sanatos...si e f imp sa mananci dimineata...e cea mai importanta masa daca nu te alimentezi poti sa faci gastrita sau cine stie...
Asta cu intepaturile la stomac o simt chiar acum si de asta am intrat pe google sa vad posibile raspunsuri... e si din cauza alimentatiei! Gandeste-te ce mananci si cat mananci...si poate asta e raspunsul la probemele tale...anemia este provocata si din cauza lipsei d alimentatie(corecta)si de aici si durerile d stomac! pup