| Violente a întrebat:

A avut cineva probleme cu inflamarea unui ganglion submandibular? Este mobil, uneori doare alteori nu, este moale, doar că este umflat. Tin sa precizez ca am si dureri lombare iar dimineata cand ma trezesc sunt rigid si la respiratie am dureri in partile abdomenului, pana ma dau jos din pat si dupa imi trec. Uneori am si un abdomen umflat/ balonat. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Nu vreau copy-paste dupa net, vreau sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva sau daca au prieteni care au patit asa. La analizele sangelui limfocitele au iesit putin cam mari, putin peste 50%.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Somebodyღ a răspuns:

Limfocitele au rol in imunitate, lupta impotriva infectiilor din organism, au fost mari datorita faptului ca exista un proces imflamator, in cazul dvs localizat la niv. ggl submandibulari. Solicitati ajutor de specialitate, cat mai repede posibil, de altfel orice modificare a organismului trebuie investigata, sansele de vindecare in cazul unei depistari din timp sunt mult mai mari, decat in stadiu tardiv. Multa sanatate! happy

| mariaxxxxxxxxxx a răspuns:

Am un vecin de 9 ani care a avut un ganglion submandibular foarte mare stiu ca a mers la medic si a facut tratament injectabil cu antibiotice si antiinflamatoare pana i-a trecut.Cel mai bine e sa mergi la medic sa te asiguri ca si la tine nu e nimic grav.La el a fost o raceala netratata la timp.