Ca prezervative recomand Durexul...cu Love Plus am avut eu mari probleme si de atunci am trecut pe anticonceptionale...si este mult mai bine asa, simt mult mai multa placere fara prezervativ si sunt sigura ca nu am cum sa raman insarcinata decat daca uit sa imi iau pastila.Deci cu pastile esti singura responsabila in cazul unei sarcini nedorite. Cel mai important este sa te duci la medicul ginecolog, sa iti recomande sa iti faci niste analize de sange si d-abia pe urma iti poate recomanda un anumit tip de anticonceptionalein functie de organismul tau In felul asta nu vei lua in greutate, nu iti va fi rau...va deveni un reflex sa iei pastila la o anumita ora, la fel cum este si dusul dimineata
La noi pe piata, mai bune decat durex se pare ca nu sunt. Asa ca foloseste cu incredere. Acum, daca iei chiar durex si are defect din fabrica, aluneca sau se rupe... ghinion. Probabil esti cel 1 la 1000 caruia i se intampla.
Pai durex sunt bune... dar daca vrei sa fii sigura, te poti duce la medic si iti faci niste analize si iti da sa iei niste anticonceptionale.
Nu cred ca sunt altele mai bine decat Durex si e posibil ca de la anticonceptionalele-pilule, depinde de organismul fiecaruia