| Girly97 a întrebat:

A avut vreodata cineva o operatie laser pentru reducerea dioptriilor? V-a fost frica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu am avut, dar e normal sa iti fie frica inainte de orice operatie. Pana la urma, curajul este exact capacitatea de a-ti invinge frica.
Am avut de curand o interventie de care mi-a fost foarte frica, dar era necesara, asa ca am facut-o. Cel mai important lucru pe care mi l-a spus sotul meu dupa aceea a fost: ai intrat acolo cu zambetul pe buze si fruntea sus, nu se simtea deloc ca ti-ar fi frica, asta arata ac esti un om curajos si bun care nu a vrut sa impovareze pe altii cu frica lui. Da, mi-era ingrozitor de frica, dar mi-am invins-o si dupa aceea m-am simtit mult mai bine.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Nu, nu am avut...Dar mi-ar fi megafrica de operatie, de fapt nici nu cred că aș face-o, nici ție nu îți recomand, mai bine poarta ochelarii și gata.Succes!

| CherryOnTop a răspuns:

Da, si normal ca mi-a fost. Dar nu iti face griji! Nu va durea pe parcurs deloc. Te vei simtii ciudat cand te trezesti dar totul va fi ok! Mult noroc!