Abh
| Abh a întrebat:

A crescut enorm numarul cazurilor de cancer de piele, autoritatile ne previn zilnic sa nu ne expunem la soare intre orele 11-17. Totusi, multi prefera sa ignore acest sfat si isi tin si copiii pe plaja la orele amiezii. Vi se pare normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ioana1984 a răspuns:

E ceva de nedescris in Romania asta pai ii zici omului sa nu faca asa ca nu e bine si asa face, ii zici sa faca asa ca e bine si nu face, ne-am intors pe dos toti. Le trebuie bronzat, nu se gandesc ca viata e mai scumpa decat un simplu bronz, pai la romani degeaba merg in concediu daca nu vin "negri"ca sa ii vada neamurile, vecinii si sa zica "uite mai ala cu toata criza asta si a mers la mare". Plus ca statul la soare fara sutien e mare pericol, devine cancer la san, alta probleme la care romanii nu apleaca ureche.Acum nu realizeaza dar Doamne Fereste o sa-si dea seama mai tarziu, problema ca are de suferit copilul din cauza parintilor inconstienti.Pacat.

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Sunt niste oameni inconstienti! Poate cu ajutorul tau macar cativa in plus isi vor deschide ochii.

| mihaibrasov a răspuns:

Ca romanul, da-i-nainte cu prostia in care te-ai nascut. Asta e, asta suntem. Din fericire, pentru prostie din asta plateste doar cel care sta in soare.

| Xonia a răspuns:

Voi pleca si eu la mare peste cateva zile
Niciodata nu am stat pe plaja mai mult de ora 11
Si seara mergem pe plaja tot in jurul orei 17-17. 30
In legatura cu intrebarea ta, unii oameni sunt inconstienti
Ei vor bronz, distractie, cu toate ca stau in canicula si rista sa faca diverse boli ale pielii
Si ne mai miram de ce spitalele sunt pline de oameni carora lea venit rauoh go on

| IrinaAndreea a răspuns:

Nu-i normal deloc, nici macar pentru ei, ca sa nu mai vorbim de copii. Nici macar la temperaturi si cantitati obisnuite de UV nu e bine sa stai la soare in acest interval, ca sa nu mai zic de pericolul sporit din cauza cantitatilor si mai mari de UV din ultimele zile. rolling eyes

| 80Cris a răspuns:

Nu, nu mi se pare normal. Eu recunosc ca nu pot sa-i inteleg!

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Selectie naturala. Deabia ne mai curatam de materialul genetic prost.

| Quiss a răspuns:

Sunt niste inconstienti. Si azi dadea la stiri avertizare de cod rosu de ultraviolete si totusi arata la mare ca oamenii stau toata ziua pe plaja fara sa le pese. Apoi se intreaba de ce sunt bolnavi... De parca se muta marea de acolo... Ei se duc la mare si gata, vor sa ia tot soarele si sa se inegreasca din prima si imediat. Nu pot sa inteleg prostia oricat m-as chinui.

| lili23 a răspuns:

Nu, nu mi se pare normal, dar stiti cum e omul, intodeauna se gandeste "mie nu mi se poate intampla asa ceva". Mare pacat