| Girly97 a întrebat:

A devenit cineva dependent de Sedatif PC?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, eu nu am mai luat de acum 10 ani Sedatif PC, orice medicament pe care il i ei are efect o perioada pana se obisnuieste corpul cu el, după aceea numai are efect oricit l ai lua, ai nevoie de o pauza de minim o lună, i ei doua saptamini sedatif, faci o luna sau doua saptamini pauza, dar tu din ce cauza i ei sedatif pc?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sedatif PC nu provoaca dependenta, deci... nu are cum sa devina cineva dependent de vreo substanta din el. Poate doar de ideea de a tot consuma.

| Mosotti a răspuns:

Nu ai cum deveni dependent de sedaif PC pentru ca nu are nici o substanta care te poate face dependent.

| Vântulalb a răspuns:

Este normal sa nu aud niciodata cand ma suna cineva sau cand alarma suna in timp ce dorm chiar daca volumul este atat de tare incat sa auda familia?

Asta intreabai tu mai deunazi.
Sedatif pc nu te trezeste. Te tine adormita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt naturiste, nu dau adictie dar nici nu vindeca nici o afecțiune, ajuta doar pe moment!

| Ficus79 a răspuns:

Da, calculatorul meu?

Întrebări similare