Biorezonanța este șarlatanie.
Efectul secundar este că o să te stoarcă de bani.
Biorezonanta este o înșelătorie in masa. Nu se discuta de asa ceva la niciun congres, în medicina
Niciun medic serios nu foloseste metoda aia de diagnosticare.
Nu are efecte secundare dar iti poate spune doar unde ai porbleme nu si ce probleme exacte ai. Eu aveam ceva la glanda tiroida si mi-a spus ca am ceva problemele acolo si sa merg la doctor si asa a fost, dar el nu a stiut sa spuna exact ce problema am, doar ca am o problema
Doctorul mi-a spus chestii personale care nu se vad pe fata mea, iar pe glanda e ceva care nu ma afecteaza cu nimic, doar ca e ceva mic in plus, nu e deformata sau altele, si la biorezonanta s-a vazut chestia aia si mi-a recomandat la ce doctori sa merg. Dar da, nici eu nu recomand chestia asta, pierzi bani si la doctorul asta care face biorezonanta, ca nu e ieftina, si la altii la care te va trimite. Eu am ajuns din greseala la el pentru ca pe site-ul lui nu scria ca foloseste asta ca metoda de investigare?
Da, el doar stie ce probleme ai si dupa aceea iti spune ce doctori trebuie sa te consulte pentru a-ti rezolva problemele, dar mie personal mi se pare o tehnica prea ciudata, la mine a avut dreptate cu tot ce mi-a spus, mai multe probleme mici dar adevarate, dar eu tot n am avut incredere pana n-am fost si la doctorii clasici, am mai multa incredere in medicina clasica decat in cea alternativa.