Eu am facut laser Fraxel in ianuarie 2015 pentru cicatrici lasate de acnee. Nu stiu pentru ce iti trebuie dar trebuie sa stii cateva lucruri inainte de a lua o decizie. De durut nu doare decat foarte putin, mai mult pisca pentru ca se face anestezie inainte. Nu e ceva insuportabil. Sunt alte chestii mai importante de stiut. Pielea ta o sa arate foarte urat timp de cel putin 2 luni. Rezultatele finale nu o sa apara imediat, o sa apara dupa cel putin un an. Sa nu crezi altceva din ce-ti spun ei, iti trebuie un an ca sa vezi o diferenta. Pielea o sa aiba o culoare maronie ca si cum ar fi fost arsa de foc timp de cel putin 9 luni. Culoarea maronie se mai observa putin la mine chiar si dupa un an si jumatate. Nu poti sa stai la soare sau sa te bronzezi pe zona tratata cel putin 6 luni. Rezultatele nu sunt miraculoase: tratamentul micsoreaza si uniformizeaza cicatricele, nu le face sa dispara si nu functioeaza pentru petele maronii, daca ai pete maronii acestea nu vor disparea de la laser (am impresia ca laserul le face chiar mai rezistente in timp). Pielea neafectata de cicatrici o sa arate mai tanara, mai intinsa si mai sanatoasa, dar nimic special. Iti spun toate astea din experienta proprie asa ca poti sa ma crezi. Durerea e ultimul lucru de care trebuie sa-ti faci griji. Trebuie sa intelegi ca o sa investesti mult timp in asta si in primele 1-2 luni nu o sa poti sa iesi din casa si in niciun caz sa te expui la soare. Daca mai ai intrebari contacteaza-ma.
Salut am facut si eu 2 sedinte laser la o cicatrice la o luna si cateva zile tot se mai vede rosie asa intrebarea este dispare roseata, ti-as multumi foarte mult daca mi-ai raspunde
Salut. Nu m-am mai logat in contul asta de ani de zile. Eu am facut sedinta laser pe toata fata acum 5 ani. Rezultatele finale s-au vazut cam dupa 2 ani si chiar a ajutat. Nu e ceva magic totusi. Roseata o sa dureze destul de mult timp, nu o sa dispara vara asta dar nu te impacienta. Orice ar fi nu expune zona tratata la soare. Cel mai bine ar fi sa discuti cu medicul cu care ai facut sedinta. In general roseata tine in jur de 6 luni, poate chiar mai mult daca a fost o procedura intensa si adanca in piele. Nu te grabi, nu poti sa o faci sa dispara mai repede decat se vindeca pielea in mod natural dar rezultatele iti vor place. Daca ai si alte intrebari da-mi reply.
Nu ai idee cat de mult iti multumesc mai mai linistit am mai expuso la soare nu am stat foarte mult nu e o problema nu
E periculos sa expui zona tratata la soare si face roseata sa tina mai mult timp mai ales expunerea in primele 2, 3 luni. Din cauza asta trebuie fie sa acoperi pielea cu ceva textil cat timp esti afara sau sa folosesti crema de soare cu SPF50. Daca ai expus-o doar putin timp nu e o problema, si eu m-am expus cateodata atunci in 2015 si nu s-a intamplat nimic dar daca stai mult timp la soare trebuie neaparat sa folosesti crema de protectie.
Multumesc chiar folosesc crema asta spf 50 am comandat-o acum cateva zile multumesc mult
anonim_4396 întreabă: