Eu fac acum tratamentul asta, sunt a patra zi si mi-e bine, ma descurc dar iau si hepatoprotector.Tu ai facut, a functionat?
Da am facut tratament 6 luni, am terminat in mai. am luat si eu hepatoprotect si zinc care ajuta foarte mult la regenerarea pielii. da, a functionat, nu mai am nimic acum decat cateva pete ramase de care ma chinui sa scap. sper doar sa nu-mi reapara.
Imi pare bine parca atunci cand aud ca inca cineva am mai scapat de acnee.Sunt mici sansele de a reaparea
Mici dar sunt totusi acolo. am mai auzit persoane care spuneau ca peste 1-2 ani le-au reaparut si fac din nou tratament.
Naspa...
Mda...pai succes cu tratamentul!
Merci,sper sa mearga si la mine...
O sa mearga, stai linistita. Daca ai ceva intrebari sau nelinistiri, poti sa ma intrebi.
Vroiam sa te intreb de reactii, daca ai avut, bineinteles
Piele uscata, buze uscate, depresie din cand in cand. si cam atat. dar uscarea e...grava. si binenteles la inceput o sa fie mai rau inainte sa fie mai bine.
1. Te dadeai cu o crema hidratanta sau o masca, ceva?
2.Cate pastile luai pe zi? (Eu iau una pe zi de 10 mg timp de trei luni)
Luam tot 1 de 10 mg pe zi.
Ma dadeam cu o groaza de creme, le-am incercat pe toate, tot felul de geluri, faceam si masti naturale cu miere, ou, lapte, dar de pielea uscata nu am scapat complet decat cand am incheiat tratamentul. s-a atenuat partial cand am inceput sa iau zinc pastile si luam 60mg de zinc/zi si atunci era mai suportabil.
Wow la cate efecte secundare are, nu-ti recomand sa iei, deoarece te distruge si fizic si psihic! Ai vazut ce a patit fiul lui Florin Calinescu de la asemenea tratamente, nu? Renuntati la aceste medicatii toxice si distrugatoare pentru fiintele umane! Mai bine fa-ti o detoxifiere a organismului cu Acai BIO si ia-ti gelul antibacterian cu menta BIO pentru cosuri de la Logona + batonul BIO pentru cosuri. In 2 luni, esti ca si noua! Cauta-ma pe id mess life_care_no1 si iti ofer mai multe info, intr-un mod etapic! Succes!
cornel29 întreabă: