IMUNOSTIMULATOR BACTERIAN CU CANDIDINA IBC-10. L-am cumparat luna trecuta (aprilie) din curtea institutului CANTACUZINO repet nu din curtea spitalului CANTACUZINO, ci a institutului.Acolo se afla o farmacie a lor.Numai de acolo il puteti procura, este produs de institut si nu se comercializeaza in farmacii. Costa in jur de 25 lei noi, adica 250, 000 lei vechi. Se elibereaza pe baza de reteta. Eu l-am inceput abia de o saptamana vaccinul, ce pot sa va spun, sunt c-am dureroase avand in vedere ca se fac odata 4 intepaturi intradermic. Daca reusiti sa-l procurati aveti mare grja cine hotarati sa vi le faca. Asistentele tinere nici nu prea au habar ce inseamna" intradermic". BAFTA
Da. a fost un lucru extrem de util mai ales ca am facut si fetitei de 4 ani. am avut mari probleme si o imunitate scazuta dupa iarna si fetita dupa o operatie de polipi in toamna (atunci a fost mai mult decat necesar) si toata iarna am luat cu totii antibiotice si mai ales augumentin. dupa o cura de antibiotic starea era mult mai rea. l-am facut pe parcursul lunii mai. la inceput a rascolit multe.scuipam flegme urate si eliminam din nas tot felul de chestii. apoi ne-am obisnuit, mai ales ca nu faceam febra. am inteles ca e o solutie pe termen lung, mai dificila dar cu rezultate f bune. cel mai bine se vede la fetita. au trecut tot felul de valuri de viroze. ea a facut chestii f usoare fara sa mai ajunga la antibiotic. la noi candida se cam generalizase. analize vom face dupa a duoa cura pente 6 luni. vrem sa scapam definitiv de candida si sa fin mai puternici in fata virusurilor. ingtefresant e ca am incercat fffff multe dar cred ca ibc 10 chiar e bun
gabrielstroe întreabă: