| InTheAir a întrebat:

A folosit cineva Baneocin pulbere pentru taieturi superficiale, julituri etc? Am tot vazut ca ii face reclama... si ma gandeam daca as pleca undeva. si sa-mi cumpar sa am in caz de urgenta... e bun pentru asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KikiRiki98 a răspuns:

Da,eu folosesc, ba chiar recent m-au strans niste papuci si mi s-a facut o rana mare si mi-am pus baneocin timp de cateva zile si mi s-a vindecat. Crede-ma e f. bun. Poti sa il cumperi cu increderewinking Mult Success!

3 răspunsuri:
| Reyskate99 a răspuns:

Exact la asta m-am gandit si eu(sa-mi cumpar sa am in caz de urgenta)si eu am vazut reclama si da ii bun.

| D_2642 a răspuns:

Da, eu folosesc Baneocin la cea mai mica zgarietura si mi se pare foarte eficinet. Foloseste-l cu incredre! happy

| popana a răspuns:

Eu zic cai destul de bun ca am folosit si eu si ajuta