Nu este buna, din cate stiu eu. S-ar putea sa ne fi uitat amandoua pe acelasi site in legatura cu "miraculoasa cafea verde". Am cautat pe net informatii despre ea iar femeile care au cumparat-o au fost dezamagite sa afle ca de fapt este o facatura. Am auzit ca ceaiul Rithual Silhouette pe care l-a folosit Giulia Anghelescu dupa ce a nascut pentru a slabi. Eu iti recomand din toata inima dieta Dukan pentru ca da rezultate si nici nu te vei infometa. Am o cunostinta care a slabit 23 de kg in 7 luni. Trebuie sa fi optimista! Iti urez succes!
Da este buna folosita cu o anumita limita 1 la mana trebuie sa te cantaresti consulta bine prospectul si ai grija daca ai tensiuni iti da palpitati si poate sa iti scada glicemia spre binele tau accepta cum esti si daca ai 2 copi faceti miscare impreuna primul pass in a slabi este sa te accepti cum esti enjoy
Iti multumesc foarte mult pentru raspuns! motivant! tu ai folosit cafea verde?
Eu Nu Am Folosit cafea verde dar mama mea a folosit si inca foloseste dar e bine sa pui si osul la miscare tableta nu lucra 100% pentru tine pentru a slabi este nevoie de 90% vointa si putere si 10% ajutor medical
Cu pastile cu cafea verde ai incercat? Eu capsulele astea le-am luat http://bit.ly/1YaPlil