| oana1506 a întrebat:

A folosit cineva cafea verde? este atat de buna precum se spune? as vrea sa slabesc vreo 30 kg! as vrea sa iau ceva pastile pe baza de plante, numai naturale...pentru ca timp pentru sport nu am! am doi copii mici si stau numai acasa! va rog,daca aveti ceva sfaturi, stiti ceva remedii minune pentru boala asta -obezitatea, sa-mi scrieti! Va multumesc din suflet!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MireeeLa a răspuns:

Nu este buna, din cate stiu eu. S-ar putea sa ne fi uitat amandoua pe acelasi site in legatura cu "miraculoasa cafea verde". Am cautat pe net informatii despre ea iar femeile care au cumparat-o au fost dezamagite sa afle ca de fapt este o facatura. Am auzit ca ceaiul Rithual Silhouette pe care l-a folosit Giulia Anghelescu dupa ce a nascut pentru a slabi. Eu iti recomand din toata inima dieta Dukan pentru ca da rezultate si nici nu te vei infometa. Am o cunostinta care a slabit 23 de kg in 7 luni. Trebuie sa fi optimista! Iti urez succes!

| oana1506 explică (pentru MireeeLa):

Multumesc foarte mult pentru raspuns! m-am gandit eu ca trebuie sa fie o facatura pana la urma...sa stii c-am auzit si eu multe lucruri faine despre dieta asta, Dukan.o s-o iau in calcul! Merci frumos inca o data!

| Julian_Mad_1995 a răspuns:

Da este buna folosita cu o anumita limita 1 la mana trebuie sa te cantaresti consulta bine prospectul si ai grija daca ai tensiuni iti da palpitati si poate sa iti scada glicemia spre binele tau accepta cum esti si daca ai 2 copi faceti miscare impreuna primul pass in a slabi este sa te accepti cum esti enjoy big grin

| oana1506 explică (pentru Julian_Mad_1995):

Iti multumesc foarte mult pentru raspuns! motivant! tu ai folosit cafea verde?

| Julian_Mad_1995 a răspuns (pentru oana1506):

Eu Nu Am Folosit cafea verde dar mama mea a folosit si inca foloseste dar e bine sa pui si osul la miscare tableta nu lucra 100% pentru tine pentru a slabi este nevoie de 90% vointa si putere si 10% ajutor medical big grin

| feldo a răspuns:

Cu pastile cu cafea verde ai incercat? Eu capsulele astea le-am luat http://bit.ly/1YaPlil