| usernamealy a întrebat:

A folosit cineva crema pentru cosuri, arsuri etc. "velfrom new today"/ "eleza" cu extract de melc? daca da ce rezultate ati obtinut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| publicname a răspuns:

Da

| iooaaaannnaaa a răspuns:

Da eu am avut o gramada de cosuri pe fata si m-am dus la medic si mea dat o crema numita ''Plantisa'' si timp de o saptamana mi-au trecut.Am fost foarte incantata de rezultatele ei, poti sa intrebi medicul despre mai multe creme pentru ca sunt de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am luat de curand o crema cu extract de melc de la herbagen.Sincer,in afara ca hidrateaza destul de bine...nu am observat nimic.Inca mai astept efecte pentru ca o folosesc de putin timp, dar nu cred in cine stie ce miracole.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incercat si acum am tenul ca la curat si fara cosuri este pentru toato partile corpului dati cu crema daca ai peste 30 de ani o sa arati ca la 16 ani daca nu ai nici macar peste 20 de ani o sa arati ca la 9 ani frumoasa si fara cosuri sau etc crede-ma cumpara sau dati cu ea daca o ai deja

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am comandat-o acum 2 zilebig grin
mi s-a spus ca va ajunge peste 2 saptamanibig grinsper sa fie buna pentru`ca si eu sufar de acnee si puncte negrebig grin iti voi spune dupa ce o folosesc c rezultate a avut:Xmai vreau pareri despre aceasta crema eleza cu extract de melcibig grin

| BeHappy_7009 a răspuns:

Eu una nu dar am o prietena care a folosit si s-au vazut imbunatatiri.
du-te la un dermatolog si el iti va recomanda ceva ideal pentru tenul tau. de exemplu unele tenuri nu suporta sapunul cu sulf, in timp ce altele nu au nici o problema.

| judygreer a răspuns:

Nu am incercat dar cunosc pe cineva care a cumparat si nu a dat niciun rezultat, dar nici nu a avut efecte secundare.