Pai...eu nu da maikmea a luat cativa ani...formula una e un shake(sau baton) pe care il mananci de 2 ori pe zi in loc d mese, ramanand sa mananci o sg masa pe zi. F1 nu merge insa singur. Ptr a fi rezultate ok, iti trebuie si F2, celluloss, fibre active si inca cateva. Rezultatele sunt chiar uimitoare. 3/4 kg in 2 saptamani. Oricum, ala/aia d acolo face un prgram special pentru fiecare in functie de cate kg vrea sa slabeasca si in cat timp, iar dupa ce ai ajuuns la greutatea dorita, trebuie sa faci 3 luni mentinere. Si herbalife nu este un medicament sau asa ceva.este efectiv mancare sanatoasa, vitamine si fibre. E cam scump, e adevarat, dar merita
Am o cunostinta care a folosit Herbalife F1. Mi-a zis ca exista diferita arome cu ciocolata, fursecuri, fructe tropicale, vanilie, capuccino si capsuni.Se foloseste ca inlocuitor al unei mese, pentru a slabi. Ea a fost multumita, n-a avut ce sa reproseze.
Eu am consumat o perioada dar nu a dat nici un rezultat. Poate depinde de metabolismul fiecarei persoane.Ma ajutat gimnastica in casa si multa miscare in aer liber.
alexander07 întreabă:
Alexandra_Brindusa_1998 întreabă: