Intreab-o pe sora ta, in cam cat timp da rezultate.
Ea l-a folosit cam 2-3 luni
Catalina, interesant ca in 2-3 luni, dar am citit foarte multe sfaturi despre mibazon, si spune ca aces tratament trebuie folosit maxim 10-14 zile, si in aceasta perioada da rezultate clar sau agraveaza, indiferent de rezultat, tratamentul trebuie oprit dupa maxim 14 zile, trebuie si o pauza timp de 1 saptaman si cv si daca e dupa sa continui, ma gandesc ca sora ta a facut asa nu? sau incontinu? pentru ca tratamentul este foarte puternic.
Ai dreptate. dupa 2 luni a scapat de acnee, dar l-a folosit cu pauze
Aham.
Eu am folosit mibazon, dar o perioada f. scurta pentru ca nu suportam acea crema pe fata, este super scarboasa... parca m-as fi dat cu untura pe fata... se murdareste lenjeria pe care dori, e oribila.
Pt mine nu a dat rezultate pentru ca am folosit-o f putin.
O alta colega a folosit cam 1 an si ceva... si ea zicea ca a dat rezultate la ea... cat de cat.
Am folosit eu si mi-au aparut bube pe tot corpul si nu a avut deloc rezultate impotriva cosurilor ( depinde de fiecare ).
In schimb am folosit ''Zynerit'' pe la vreo 15-16 ani, si m-a ajutat foarte mult. Vreo 6 luni l-am folosit, dupa nu am mai avut deloc probleme cu cosurile. Bafta!