| noink a întrebat:

A folosit cineva Multi-Gyn Actigel de la Bioclin? Am inceput sa il fosesc de 2 zile, si imi calmeaza efectiv toate simptomele date de vaginita, dar sunt curioasa daca se si bindeca la finalul tratamentului. Dupa 5 zile va disparea complet?
Si inca un lucru.
Sunt virgina si nu mi-am introdus niciodata nimic in interior, nici "degetul" si nici macar ob-uri. Acest gel de la Bioclin se administreaza la exterior (si e uimitor) dar si la interior, are un tubulet subtire atasat. Imi e frica insa sa aplic si la interior, nu ma va rani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Elena2106 a răspuns:

Nu. Nu te va rani dar ai grija pentru ca himenul este foarte sensibil. Eu folosesc vagisan pentru.ca la mine vaginul este nehidratat doctorul mi.la recomandat. Sperca te ajuta raspunsul meu