| Amelia87 a întrebat:

A folosit cineva Orungal impotriva candidozelor vaginale sistemice? A functionat? Mi-a recomandat ginecologul dar eu stau pe ginduri... Oare e bun? thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu stiu ca bun. N-am folosit, dar am mai auzit de persoane care l-au folosit cu succes. De ce stai pe ganduri? Cu cat vei amana tratamentul candidozei cu atat iti va fi mai greu sa scapi de ea.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trateaza-ti si partenerul sexual si, in plus, aplica in cursul tratamentului si vreo 6 saptamani dupa aceea niste masuri de stricta igiena: chiloti albi de bumbac care nu se poarta mai mult de 6-8 ore, pijamale de bumbac care se poarta doar o noapte, prosoapele se folosesc o singura data, cearsafurile se schimba dupa fiecare folosire (noapte de somn). Toate se fierb dupa fiecare utilizare sau se spala la minim 90 de grade in masina de spalat. Baia se freaca cu Domestos dupa fiecare utilizare.

| Amelia87 explică:

Brigaela, nu sunt sigura pentru ca ma chinui cu acesta nenorocita de bacterie de 3 ani deja, dar in ultimele 2 luni in general m-a sufocat crying Medicul mi-a recomnadat, dar eu parca nu cred sa ma ajute, chinuita fiind de atitea tratamente...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu mai sta pe gânduri, ia-l.
Orungalul este de ultimă generație în combaterea micozelor unghiale, de piele și interne.
Eu am avut o ciupercă unghială și ani de zile am făcut fel și fel de tratamente, am mers prin mai mulți doctori, însă fără succes.
Într-o zi, m-am dus la Spitalul Județean Argeș și am văzut un cabinet de dermatologie și două nume de medici specialiști. Am intrat și am dat peste o doctoriță foarte de treabă, am stat de vorbă preț de 30 de minute, i-am povestit tot istoricul bolii și apoi mi-a explicat toate etapele care trebuie urmate în astfel de situații. Ultima variantă care a considerat-o cea mai eficientă și sunt de acord cu asta, mi-a prescris Orungal.
Am luat acest medicament 3 luni, 1 săptămână tratament - 3 pauză.
M-am dus la consult la fiecare sfârșit de doză medicamentoasă să mă vadă, și a spus că este foarte mulțumită de evoluție, eu cel puțin eram în al 9-lea cer că reușisem să scapt de această ciupercă.
Nici în ziua de azi nu mai am probleme, și au trecut ani buni de atunci.
Deci,... ia tratamentul, doctorul care ți la prescris este întradevăr deștept și își cunoaște meseria.
Pa, pa.