| ioana375 a întrebat:

A folosit cineva pastilele minoz mr 100 mg pentru acnee? Ajuta la tratarea ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| denylov3 a răspuns:

Am folosit eu ..si au fost foarte bune dar eu am folosit in paralel cu ceva crema nu mai retin exact cum se numea

6 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Nu am folosit dar iti pot spune sa incerci zineryt pentru mine a functionat dar trebuie timp de 3 luni sa te dai fara'ncetare si api 1 saptamana oprire si iar incepi 3 luni happy

| MihaitsaMitza a răspuns (pentru DenisIonut01):

Si eu am folosit zineryt, este foarte bun recomand tuturor celor care au aceasta problema.

| ioana375 explică (pentru DenisIonut01):

Dermatologul mi-a recomandat zineryt impreuna cu aceste pastile. Sper sa isi faca efectul si la mine.:*

| Lacramioara7531 a răspuns:

Sunt indicate pentru varsta de 15 ani? Sau doar pentru adulti?

| Sebasian_Balas_1993 a răspuns:

Eu am avut fata plina de cosuri ca imi era rusine sa ies in public, am incercat toate cremele de la zinerit mai rau a fost, am facut sex si de 3, 4 ori pe zi si nimic, folosesc acum minoz mr 100 de 2 luni si mea disparut complet nu mai am nici macar unul, dar in combinatie cu retin-a precizez tenul mi sa obisnuit cu crema in 2 luni te dai cu crema asta o data la 3 sau 4 zile timp de o luna dupa aia treptat la 2 sau o zi da o zi nu bafta

| Ruxandra25 a răspuns:

Si ati pierdut in greutate din cauza medicamentului? si daca da cat am fost informata ca pierzi in jur de 10 pana la 15 kg