anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A folosit cineva SLIMMING BALL +? sunt niste pastile de slabit si le-am vazut la un teleshopin la o emisiune in Franta aseara! astept raspunsuri de la cei care au macar 1 cunostinta care a folosit pastilele. multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Nu sunt bune! Mai bine ai un program fix de mese 8-13-19 și reduci grăsimile, pâine, dulciurile, sucurile și slăbești sănătos!

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Gastronomie"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate ( sau alte motive ), deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Pentru alte detalii despre "regulile" de pe acest site CITEŞTE Regulamentul şi "Întrebări Frecvente" la linkul :
http://www.tpu.ro/termeni-si-conditii
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Toate cele bune.

| Live4Ride a răspuns (pentru bursuc001):

Dar unde se posteaza aceasta intrebare? tine de alimentatie, deci este de gastronomie!

| bursuc001 a răspuns (pentru Live4Ride):

Sorry că te dezamăgesc : slăbirea ţine de SĂNĂTATE!

Iar administrarea unor "pastile" ( suplimente nutritive ), la fel, ţine de SĂNĂTATE!

Adică, de categoria la care îţi este ACUM întrebarea!

O zi frumoasă.

| july00 a răspuns:

De ce incerci sa slabesti? Cati ani ai? Cine te place, te place asa cum esti si cu asta am incheiat!

| Live4Ride a răspuns (pentru july00):

Asa e, dar... am 27 ani, 178 si pana de sarbatori aveam 94-95 kg. am facut sport d eperformanta de la 6 ani la 20 mai exact innot si polo pe apa iar la 20 ani am avut un accident cu motocicleta si m-am lasat brusc si am inceput sa iau proportii. m-am tinut la 90-95 kg timp de 4-5 ani. dupa sarbatori am observat ca aveam 103 kg. de curand am inceput seara sa fac ceva exercitii si vad ca acum am 100-101 kg, dar ma gandeam ca e mai usor si rapid cu ceva pastile "minune " am o relatie de aproape 4 ani, dar e vorba ca nu ma plac eu happy as vrea sa am undeva la 70-75kg