anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A folosit cineva tinctura de marar? va ajutat? eu am inceput sa iau de 2 zilehappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alex2009 a răspuns:

Eu am folosit marar uscat. am baut timp de o luna ceai in fiecare dimineata. si m_a ajutat la scaderea tensiunei. in rest n_am avut nicio simtoma. L_am baut neindulcit.succes

6 răspunsuri:
| miauu a răspuns:

Nu am folosit dar vreau si eu sa incep.
sa-mi zici si mie daca te-a ajutatsucces
:*

| theStar a răspuns:

Pentru ce este buna? de ce luati?

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Am auzit si eu despre tinctura de marar probabil pentru cresterea sanilor e buna? sincer as lua si eu poate ar da ceva rezultate nucrd ca ar dauna doar este din plante nu ar face rau organismului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu iau pentru. amenoree da am auzit ca este buna si pentru cresterea si fermitatea saniilor...am inteles ca si tenul devine mai frumoshappyramane de vazut

| Irina a răspuns:

Din cate am citit, tinctura de marar favorizeaza sau chiar cauzeaza aparitia chisturilor la ovare. Sa ai grija!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va luati dupa toate proastele care zic ca favorizeaza aparitia chisturilor frate e tinctura naturala de marar nu are ce sa va dauneze...fiti serioase