| luci14luci a întrebat:

A folosit cineva Tonotil-N? mie mi la recomandat cineva pentru ingrasare! Ce effecte are sau da rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| marinaa9 a răspuns:

Din cate stiu, Tonotil este pentru memorie, nicidecum pentru ingrasat.Iti recomand cu caldura sportul pentru ca "te ingrasi" cu masa musculara, nu cu tesut adipos!

| hellameliee a răspuns:

*Disclaimer: nu sunt doctor, acest comentariu este bazat pe informatii gasite de mine online si propriile experiente si pareri!*

"Tonifica organismul, stimuleaza pofta de mancare/apetitul, inlatura oboseala (fizica si psihica), combate surmenajul, elimina stresul si ajuta la recuperarea dupa interventii chirurgicale si in covalescenta."
- https://www.drmax.ro pe undeva pe aici
De aceea cred ca ti s-a recomandat pentru cresterea in greutate, pentru ca sporeste pofta de mancare deci ai manca mak mult asa ca ai putea creste in greutate.
Eu am folosit in trecut dar nu corespunzator pentru ca: se foloseste timp de 3 luni astfel-> 10 zile in fiecare zi dimineata inainte de mic dejun, pauza 20 de zile si se repeta, in total pentru 3 luni. Pe urma daca vrei sa continui astepti 3 luni si repeti asa ca maxim poti face tratamentul de 2 ori/an. Personal eu am folosit numai o luna de aceea zic ca nu l am folosit corespunzator. Pe mine doar ma facuse mai relaxata si mult mult mai fericita. Au trecut anii si depresia mea s-a tot agravat asa ca acum m-am reapucat si de data asta o fac pentru perioada recomandata. Am si o relatie naspa cu mancarea asa ca sper sa ma ajute si cu asta. Stiu ca au trecut 10 ani si cel mai probabil nu mai conteaza dar macar poate altcineva care se va interesa de tonotil-n imi va vedea comentariul si ii va da curaj sa foloseasca.

Alte informatii pe care le am gasit online:

"Tonotil-N este indicat in stari patologice, de exemplu: boli somatice si psihice, dementia senila, boli in care intervine o disfunctie in metabolismul neuronal. Tonotil-N stimuleaza activitatea cerebrala, producerea de energie si posibilitatile de utilizare a oxigenului la nivel celular. "

"Tonotil-N stimuleaza activitatea cerebrala, producerea de energie si posibilitatile de utilizare a oxigenului la nivel celular. Tonotil-N completeaza componentele biologice celulare deficitare fara sa genereze produsi de degradare. Tonotil-N este folosit ca tonic in stari de slabiciune, anorexie si in convalescenta."

Eu recomand tonotil cu toata inima pentru ca nu numai are un gust uimitor ci si iti schimba viata in bine. Mie mi-a dat mai multa energie si veselie, de aceea m-am reapucat de folosit. Acum traiesc in Anglia unde nu se gaseste asa ca m-am intors in tara sa-mi cumpar pentru ca sunt cu sistemul imunitar la pamant si depresia nu ajuta nici ea.

Sper ca comentariul meu a ajutat, poate nu pe creatorul original al intrebarii dar macar urmatoarea persoana care mi-l va citi. Mult succes tuturor.