| anka a întrebat:

A fost ales un numar de 400 de copii voluntari intre 6 si 16 ani, pentru testarea vaccinului AH1N1. Cine i-a ales? Unde sunt drepturile copilului? Unde e UNICEF? Copiii intre 6-16 ani sunt minori si nu pot decide fara acordul parintilor. Ce fel de parinti sunt cei care accepta asa ceva? Pentru bani sacrifica o viata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| costymaximus a răspuns:

Scopul scuza mijloacele! N-ai auzit vorba asta? Sintem folositi ca pe niste cobai si asta nu de ieri de azi ci dintotdeauna de cind niste "smecheri"conduc niste fraieri ca noi.Toata prostia asta ah1n1 e o facatura ordinara!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se platesc astfel de voluntariate. Mi se pare ciuda acest test si a vrea sa-mi spui si unde ai citit asta fiindca vreau sa verific veridicitatea acestei informatii. Mie mi se pare, deocamdata, o minciuna sfruntata.

| anka explică:

Pagina 11, ziarul Click - (http://www2.click.ro/EditiaDeAzi/)

| User a răspuns:

Wow. nu te accepta daca ai 17 ani?big grin. ca as merge si eu pentru o suma consistentalaughing

| adryano05 a răspuns:

De unde ai stirea asta? O sursa, ceva?
PS eu nu cred...

| Simyx a răspuns:

Intotdeauna am crezut ca e o prostie aH1N1, adica cine sunt cei care ii aleg pe copii?, stapanii vietii lor?, eu cred ca daca copilul nu vrea sa faca vaccinul n-ar trebui ca niste fraieri care se cred "smecheri" rau sa se bage peste decizia lor, noi nu le controlam viata lor, sa nu ne-o controleze nici ei pe a noastra. Si protectia copiilor tot de "smecheri" e infiintata ca sa se dea ei ca ii apara pe fraieri(pe noi). Nu se pun ei cu conducerea!, Cred ca ei ne considera animale, sclavi, pana si sclavii au mai multa libertate. Si vreau sa spun ca ne folosesc sa-si testeze substantele nenorocite, sa le testeze pe ei. Am noroc ca n-am astfle de parinti.

| Simyx a răspuns:

Intotdeauna am crezut ca e o prostie aH1N1, adica cine sunt cei care ii aleg pe copii?, stapanii vietii lor?, eu cred ca daca copilul nu vrea sa faca vaccinul n-ar trebui ca niste fraieri care se cred "smecheri" rau sa se bage peste decizia lor, noi nu le controlam viata lor, sa nu ne-o controleze nici ei pe a noastra. Si protectia copiilor tot de "smecheri" e infiintata ca sa se dea ei ca ii apara pe fraieri(pe noi). Nu se pun ei cu conducerea!, Cred ca ei ne considera animale, sclavi, pana si sclavii au mai multa libertate. Si vreau sa spun ca ne folosesc sa-si testeze substantele nenorocite, sa le testeze pe ei. Am noroc ca n-am astfle de parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voluntari impinsi de la spate, COBAI!