| Andreea142001 a întrebat:

A fost cineva de aici operat de deviatie de sept? Daca da, doar dupa 18 ani se poate face aceasta operatie? Cat dureaza? Se face anestezie totala sau doar locala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Julizz a răspuns:

Bună.Dacă e foarte gravă problema se face și mai repede de 18 ani, cu anestezie totală. Depinde de gravitatea situație cât durează și de vechimea doctorului, aparatele utilizate, etc.

2 răspunsuri:
| Sanziana78 a răspuns:

Eu nu, dar trebuie sa o fac la vara cand voi avea 16 Si eu cred ca-i totala pentru ca durează trei ore cel mult cel putin asa mi-a zis tata ca durează

| CatalinRO a răspuns:

Salut! Interventia chirurgicala pentru corectia deviatiei de sept se realizeaza intr-un cadru ambulatoriu, sub anestezie locala sau generala si dureaza aproximativ o ora si jumatate. In mod normal, pacientul poate pleca acasa la trei ore dupa operatie. Sanatate!