anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A fost cineva operat de Hernie de Disk ( fractura de disc intervertebral )?
Eu am fractura de disk intervertebral
vreau sa cunosc persoane care au fost operate
cat costa? unde se face? cum va simtiti dupa operatie?
Daca vau inlocuit disk-ul? daca exista posibilitati de reparare a discului original fara plastice cauciucuri, daca se poate suda la loc sa se faca bine ca din fabrica!?
Imi e scrba de macelarii din Romania si cel mai bun macelar mi-a spus ca el vrea doar sa taie bucata de disk care apasa pe nerv! si eu vreau o reparatie sa imi reconstruiasca discul sa mi-l faca ca nou cu material tot de la mine sau clonat din celule stern.
Parerea la care am ajuns pana acum este faptul ca medicina in Romania se afla in epoca de piatra si doctorii sunt niste macelari barbari criminali care te pun pe tine sa semnezi ca nu ai nici o pretentie daca gresesc ei cu ceva si din greseala lor te lasa paralizat sau cu alte probleme

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Stefy_Stefuta_1995 a răspuns:

Sa stii ca nu e rau! Veii fii amortita la inceput apoii vei revenii la normal!