| angella1972 a întrebat:

A fost cineva tratat cu medicamentele vironal si regalen? stie cineva unde se pot gasi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| elenahd a răspuns:

Aceasta este adresa firmei pe care poti sa o contactezi telefonic sau prin maill pentru cele doua produse pe care le cauti, ti-am atasat si prospectul corespunzator fiecarui produs inclusiv pretul. Sper sa te ajute acest raspuns al meu si in acelasi timp sper ca ai contactat inainte un medic si ca medicul ti-a recomandat aceste medicamente ca tratament si ca nu le vei lua doar ca ti le-a recomandat vreo persoana neavizata d.pe.d.v. profesional. MULTA SANATATE ITI DORESC! Date de contact
Numele companiei:
Surya Com Srl

Persoana de contact:
Buica Paul

Adresa:
Str. Avionului 27 sector 1

Judet:
Bucuresti

Telefon:
0314094621

Telefon mobil:
0745003717

Fax:
0212327233

Website:
http://www.bodyalchemist.ro
Imunostimulator Vironal
Pret:
105. 00 RON
Model:
Imunostimulator
Telefon:
0314094621, 0745003717
Detalii produs

Vironalul actioneaza asupra meridianului energetic al plamanului, splinei, trei focare, intestin gros si subtire, armonizîndu-le.

Dizarmoniile energetice legate de perturbarea energiilor în aceste meridiane duc la aparitia unor afectiuni legate de functionarea defectuoasa a organelor ce se afla pe traseul acestor meridiane.

Prin substantele active de origine vegetalã si compusii bioinformationali pe care îi contine, Vironal este un puternic imunostimulator mai ales prin actiunea sa asupra intestinului gros si subtire.

Se cunoaste ca de-a lungul mucoasei intestinului subtire se aflã un numãr foarte mare de foliculi limfatici si organe limfoide specializate - placile Peyer formand tesutul limfoid asociat intestinului.

Celulele M localizate la suprafata lor, aduna substantele imunoactive în lumen si le aduc în contact cu macrofagele si limfocitele placilor Peyer.

Limfocitele B migreaza la nivelul ganglionilor limfatici mezenterici, apoi în sange prin ductul toracic.

Vironalul actionand pe meridianul plamanilor activeaza si diferite componente imune din tesutul limfoid asociat mucoaselor, printre care celulele M, celulele dendritice, macrofagele si limfocitele amplificand raspunsurile apararii imune, în special printr-o crestere a activitãtii si mobilitatii macrofagelor alveolare si a cresterii secretiei de Ig-A secretor.

Aceste imunoglobuline secretoar, mai ales Ig-A, sunt produse si migreaza catre tesutul limfoid asociat bronhiilor.

Ele neutralizeaza si aglutineaza microorganismele si amplifica reactiile de aparare nespecifica.

Prin aceasta stimulare a imunitatii nespecifice, Vironalul ramane o abordare profilactica, ce poate preveni infectiile respiratorii din perioada copilãriei, superioritatea sa constand în faptul ca este un preparat imunostimulator natural.

Totodata scade semnificativ numarul si severitatea episoadelor respiratorii acute, reduce consumul de antibiotice împiedicând aparitia rezistentei bacteriene.

Utilizarea Vironalului din punct de vedere psihic :
- Afectiunile pulmonare si cele ale intestinului gros sunt însotite la nivel psihic de tristete, nesiguranta, depresie, melancolie, indiferenta sentimentala, complexe de inferioritate, insomnii, somnolenta, nervozitate, vorbit în timpul somnului, cosmaruri etc.

Cei care prezinta frecvent aceste simptome sunt predispusi la complicatii la nivel pulmonar si intestinal. În toate aceste cazuri Vironalul corect administrat armonizeaza din punct de vedere energetic meridianele organelor respective, tratand atat afectiunile cat si simptomele psihice care le însotesc.

Pentru marirea eficientei putem utiliza combinatia Vironal - Droserin.
Recomandari :
- viroze respiratorii, sinuzite, gripa, stari febrile, pneumonie
- infectie hepatica, constipatie cronica, disibioze intestinale,
- paraziti intestinali (asociat cu Regalen)
- imunostimulator in caz de infectii cronice, respiratorii sau digestive
- regenerarea epidermei in infectii ale pielii (micoze, furunculi, etc.)
- se poate asocia cu tratamentele antibiotice, eliminand efectele adverse ale acestora.

Mod de administrare : Înainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori).

Astfel se dinamizeaza componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare. Luam intre 3 - 9 picaturi de 1-3 ori pe zi, cu jumatate de oraînainte de masa sau dupa masa.

Picaturile se dizolva cu putina apa.

Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare marim aportul de lichide.

În cazul bolilor cronice grave, recomandam de la început o doza mai scazuta si consultarea în prealabil a medicului.

Dupa 3 saptamani de utilizare se face pauza o saptamana
2.Detoxifiant Regalen

Pret:
105. 00 RON
Model:
-
Telefon:
0314094621, 0745003717

Detalii produs

Un preparat cu spectru larg, obtinut dupã cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, psihotronicã, cristaloterapie si bio-rezonantã.

Produsul cu concentratie foarte mare este obtinut printr-o tehnologie specialã.

Armonizeazã meridianele energetice ale ficatului, bilei si al celor trei focare si prin aceasta influenteazã favorabil problemele care decurg din functionarea insuficientã a organelor de pe aceste meridiane energetice, conexiune si ramuri ale vezicii urinare, al muschilor si tendoanelor traiectului intestinului gros, ale ramurilor laterale al intestinului subtire si conexiunea cu stomacul.

Ficatul este organul cel mai important pentru detoxifierea organismului iar organul sãu pereche este vezica biliarã.

Problemele nerezolvate pot sã inducã, în scurt timp, dificultãti ale bilei si invers.

Ficatul filtreazã sângele de toxine, controleazã nivelul de zahãr în sânge, transformã carbohidratii, albuminele si grãsimile si produce enzime pentru bilã, care este necesarã pentru prelucrarea grãsimilor în intestin.

Ficatul împreunã cu vezica biliarã sunt doi gardieni care pãzesc curãtenia organismul nostru.

Supraalimentatia, continutul mare de produsi de origine animala, zaharuri rafinate, produse cu aditivi alimentari duc la o alterare a digestiei si la modificarea florei intestinale cu cresterea microorganismelor si aparitia proceselor crescute de fermentatie.

Acestea, prin modificarea conditiilor, determina inmultirea germenilor patogeni sau a ciupercilor, si, tulburând digestia, impiedica absortia corespunzatoare a vitaminelor si mineralelor, creandu-se stari carentile (anemie, deficit de Ca).

Prin îndepãrtarea cauzelor si sprijinirea functionãrii normale a organelor obtinem o regenerare maximã a organismului.

Regalen contine o serie de substante biologice active orientate spre regenerarea celulei.

Utilizarea Regalenului dpdv psihic:

Recomandãri :

- afectiuni ale ficatului: hepatite virale si toxice, ciroze, litiazã, lipsa poftei de mâncare, tulburari de digestie si absortie

- afectiuni ale cailor biliare : dischinezii, litiaza; afectiuni intestinale : disbioze, parazitoze, meteorism intestinal

- cancer hepato-biliar.

- reduce nivelului colesterolului si stimuleazã imunitatea

- în alergii si eczeme, pete pigmentare cutanate, psoriasis (in combinatie cu Renol si Korolen)

- obezitate, stari de epuizare generala.

- diabet (in combinatie cu Fytomineral).

Mod de administrare: Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul ( aprox. de 21 ori ).

Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare.

Luãm intre 3 - 9 picãturi de 1-3 ori pe zi, cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã.

Picaturile se dizolva cu putinã apã.

Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide.

În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului.

Dupã 3 sãprãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã.

5 răspunsuri:
| n0name a răspuns:

Regalen este un medicament foarte puternic. Incearca la farmaciile de la Piata Rahova. Acolo se gasesc medicamente rare. Eu ma gasit Protopic... Este o girafa mov pentru copii in vitrina! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu folosesc regalen si vironal, am inteles ca se pot comnda si dupa net'. mie mi le-a comandat cineva de la o farmacie naturista.

| valyvulpe a răspuns:

Eu am luat de la clinica Aura Vita...iau si acum din aceste picaturi... (amare) dar f bune. 112 lei fiecare

| valyvulpe a răspuns:

Intri pe net si cauti clinica aura vita. imposibil sa nu gasesti o adresa sau nr de tel. Succes!

| oanavanilie a răspuns:

Buna! da, este foarte eficient acest Vironal. si eu mi am pus toate bazele in el. l am comandat de pe farmacia online Guturai - http://www.guturai.ro/energy-vironal-30ml-p-29749
Multa sanatate! :)