| fratiikaramazov a întrebat:

A inceput sa ma doara rau in gat. Mi-am facut ceai si am luat aspirina da parca nu e de ajuns. Stiti vreun remediu naturist foarte bun pentru durerile in gat? ceva ce ati incercat si a functionat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ピンク a răspuns:

Incearca un leac babesc, efect foarte bun: o lingura de miere cu propolis sau cu lamaie de doua ori pe zi, dimineata si seara. Sper sa te faci bine, eu sunt tare racita sad

4 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Tinctura de propolis si mierea cu catina!

| BilaDorel a răspuns:

Creeed c-o sa faci rubeola.

| Maria2012Jade a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asa.Pai este si normal ca pe vremea asta sa te doara gatul...Eu iti recomand cu toata increderea pastilele DECASEPT,dar si catina! Nu ca celelalte pastile, siropuri etc. nu ar fi bune, dar dau rezultate dupa mai mult timp decate DECASEPT si CATINA.
Insanatosire grabnica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aspirina nu are nici cea mai mica legatura cu gatul. Poate sa te faca sa nu mai simti durerea (sa o blocheze); fiind valabil pentru toate durerile (cap, dinti etc.).
Ia-ti niste Faringosept de la farmacie. Ia cate unu' la cateva ore (vezi prospect). Dai cu ceaiuri si cate o lingurita de miere sau propolis cu lamaie, cum zice si colegu'. La primul semn de febra sau ceva mergi la doctor sa-ti dea tratament pentru ca inseamna ca ai trecut in zona infectiilor. Numa' bine.

Întrebări similare