anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A încercat cineva ceaiurile "Glicostat" pentru glicemie sau "Calmocard" pentru reducerea tensiuni arteriale?
Dacă da, cum vi se par?
Cât de mult efect au avut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SalutFrate112 a răspuns:

Salut, daca iti recomanda un farmacist sau un doctor inseamna ca sunt bune.Du-te la medicul de familie si iti va spune tot ce trebuie sa aflii! Sanatate!

1 răspuns:
| Simpatic a răspuns:

Din ce stiu eu referitor la medicina traditionala cea cu medicamente vs. cea cu plante, iti zic ca rar un medic de specialitate iti va recomanda plante, pentru ca multe dintre ele sunt doar gaselnite fara vreo efect, iar daca sunt plante care dau efect in vreo afectiune cantitatea pe care ar trebui sa o consumam ar fi TOXICA.
De aceea nu ai sa vezi plante care sa trateze diabetul, bolile cardiace etc dar ai sa vezi plante si implicit ceaiuri care sunt adjunvante, in tratamentele medicamentoase.
Dar ce stiu eu, nu-s medic happy