| ŞtefaniaP a întrebat:

A incercat cineva dieta cu supa de rosii? Are rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E preferata mea...Imi place mult de tot. Dar n-am tinut-o pentru regim, eu fiind foarte slabanoaga...Pot sa-ti spun ca nici nu ingrasa laughing!
Colegele mele vor sa ma "ajunga", sa fie si ele slabe si-i dă inainte cu ciorba de varza, compoturi si iaurturi. Nimic solid, totul lichid sau zdrobit marunt (merele din compot). Ele zic ca merge, dar intr-un timp scurt nu see observa schimbare incat sa zici "wau, mamă"! Ca sa slabesti, iti trebuie o motivatie, neaparat. Ambitie cat cuprinde si NErenuntare! Cu putere inainte! Da-i tare!

2 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

Dacă consumi numai supă de roşii, obţii rezultate f. bune.

| paul933 a răspuns:

Salut Stefania... maicamea a incercat acum ceva vreme din ce imi aduc aminte... dar rezultate nu au fost cine stie ce happy