Eu am slăbit, doar cu ajutorul medicul endocrinolog, cu Obesimed. Trebuie făcut un control la endocrinologie, ca să nu fie probleme endocrine: hipertiroidă, analize de sânge (inclusiv insulinemia), eu într-o lună am slăbit 6 Kg, dar din păcate, am avut altă problemă de sănătate şi m-au "îndopat" cu vitamine, care îţi fac poftă de mâncare exagerată.
Da,eu,anul trecut cam pe vremea asta
Am slabit in jur de 8 kg, in timp de...4 luni cred
Da sa stii ca nu am facut numic neobisnuit, de la mancare nu m-am abtinut (bine, adevarat mancam mai putin dar nu am facit niciodata foamea , la fast food mergeam cam 1 data pe luna Dar sti care e secretul? MULT SPORT! Nu neaparat sport, in adevaratul sens la cuvantului, exercitii fizice ma refer
Faceam in fiecare zi cam o jumatate de ora exercitii fizice, sau imi dadeam drumul la muzica si incepeeam sa dansez Si pe bune, am slabit mult. Aveam in jur de 60 de kg, mult la inaltimea mea, acum am 52-53, si sunt foarte ok, am aproape 1.60 m, stiu ca greutatea ideala ar fi de 50 de kg dar na' ...las'ca vine acum vara si nu ma ma vezi prin casa si asa mai slabesc si eu 2 kg
Deci,asta e secretul,serios, poti sa tii tu dieta s.a.m.d, poti sa le pui inapoi imediat, sportul e cel mai bun cand vine vorba de slabit, parerea mea :*
Alexa1234a întreabă: