anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A incercat cineva memo plus? da efecte? sau este doar reclama de el...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| iulia972 a răspuns:

Buna! da am incercat si m-a ajutat mai ales la scoala laughing

| Axys a răspuns:

Am incercat meo plus intr-adevar e eficient dar trebuie sa te concentrezi mai mult asupra invataturi si s anul te gandesti in alta parte .....si ca sa reti cei mai important coloreaza cu unmarcar ....si reti cu siguranta si fata pastile dca repeti ceva tare si te gandesti intre tip la ce citesti e ok

| andrw1929 a răspuns:

Da este foarte bun!

| Gahbryella a răspuns:

Da am incercat..acum un an mi.am innebunit parintii sa imi ia si mi.au luat pana la urma..am luat exact cum mi.a recomandat medicul dar atunci faceam si meditatii. dupa ce le.am terminat imi mai ziceau profii ca ce e cu mine ca am mai evoluat dar acum nu stiu daca din cauza lor sau a meditatiilor dar nu prea cred ca au efect..nu risti nimic daca incercihappypoate la tine mergehappy

| DedeMnY a răspuns:

Da efecte, dar trebuie sa citesti mai bine prospectul!
O zi buna!

Întrebări similare