Nu apela la pastile. Cel mai sanatos mod de a slabi este sa-ti calculezi caloriilor si sa faci sport.
Nu iti recomand pastilele pentru slabit, mai ales ca sunt convinsa ca esti la varsta adolescentei, deci esti in crestere.Nu vei face altceva decat sa iti dezechilibrezi organismul.
Nu iti recomad sa folosesti pastile pentru slabit. Daca vrei sa slabesti trebuie doar sa ai o alimentatie sanatoasa si sa faci mult sport.Pastilele de slabit iti fac mult rau! Parerea mea este ca nu ar trebui sa folosesti!
Am auzit de Ecofit ca e foarte bun dar e cam scump. Am mai auzit si de Siluet R Plus Anticolesterol. Cica slabesti frumos si e si ieftin. Cam 17 lei daca nu ma insel. Il gasesti pe net. Poti sa te interesezi si pe forumuri insa eu am auzit numai cuvinte de lauda. Daca iti cumperi Siluet R Plus Anticolesterol anuntama si pe mine:* Te pup:*:*:*
Eu zic sa incercati pastilele. Nu am incercat eu, dar urmeaza. Am vazut persoane care pur si simplu s-au topit de la aceste pastile. Adica ai slabit Voi incerca si eu si va voi tine la curent. Sa-mi tineti pumnii
dobrin1019 întreabă: