Nu au niciun efect. Lecitina si substantele din acele suplimente alimentare nu pot fi absorbite de corp intr-un mod eficient.
Efectele pe care le au se bazeaza doar pe efectul placebo si pe cel al autosugestiei. Unele chiar au scris acest lucru pe prospect!
Memoria poate fi imbunatatita doar in timp si doar prin exercitii de memorie sau chiar jocuri de imbunatatire a memoriei. Gasesti o gramada pe net. Sa zicem ca iti cresti capacitatea de memorare cu vreo 30 % in 3 luni daca aloci jumatate de ora zilnic pentru exercitii. O poti face si prin diferite tehnici, preferata mea este asocierea cu mediul inconjurator din momentul memorarii.
Daca te pregatesti pentru examene sau pentru sesiune, am o veste proasta: n-ai sanse sa-ti cresti capacitatea de memorare intr-un timp atat de scurt. Dezvolta-ti memoria prin diferite exercitii si tehnici, la anul vei ramane umit/a de capacitatile tale.
Bună seara, da am încercat aşa ceva şi nu prea am simţit o diferenţă, depinde de organism îţi poţi lua să vezi dacă te ajută, depinde nu toate au acelaş efect!
O seară frumoasă!
Sunt eficente conteaza mult de tot sa ai siguranta pe tine atunci cand inveti adica increderea si concetrarea ta sa ajunga la maxim.
Ex:
-lecitina
-gingobiloba
-memp plus
Intreaba doctorul/farmacistul inainte de a lua!
Good luck!
Daca iei pastilele alea crezi ca o sa devii Einstein?
Ele doar te ajuta cu timpul sa retii mai bine, trebuie sa "muncesti" ca sa progresezi, nu te astepta la un rezultat urias daca iei 1-2 tablete/cutii.
Fratilor, totul tine de vointa, nu de pastile. Hai sa fim seriosi, cu ce te-ar putea ajuta pe tine o pastila? sa-ti amreasca creierul? capacitatea lui? cum adica pastile de tinut minte? nu exista. vrei sa ti minte un lucru? fa-l important, da-i o conotatie, astfel incat creierul sa-l perceapa pe intelesul tau si gata... problem solved. nu bagati toate prostiile in voi
Nu recomand pastilele alea, nu stii ce efecte pot avea asupra organismului tau, mai bine incearca sa inveti pe capul tau, in timp vei deveni dependent/a de ele.