| OrangeJuice a întrebat:

A incercat cineva retin-a? M-am dat cu aceasta crema intr-o singura seara si nu m-a afectat cu nimic.Acum vreau sa o folosesc in continuare, insa am auzit de niste efecte foarte urate(pielea se cojeste, iritatii, arsuri, posibil aparitia unor cosuri mai mari) si as vrea sa stiu daca merita efortul de a suporta aceste efecte si daca este obligatoriu sa folosesc crema cu SPF.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| popeasca a răspuns:

E obligatoriu sa folosesti crema SPF si sa te feresti de expunerea la soare (daca se poate sa nu stai deloc la soare). Tocmai din cauza acestor efecte secundare urate.

| KameliaFrumusika a răspuns:

Buna! Si eu am incercat aceasta crema si am auzit de efectele ei dar nu toti sunt alergici, daca te-ai dat cu ea si in maxim 2 zile nu simti nimic nu este nimic grav, si nu ai de ce sa iti faci griji. Funda?