| roby23 a întrebat:

A incercat cineva sa manance morcovi o perioada mai lunga? S-a observat vreo diferenta la vedere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DejaVuDoc a răspuns:

Eu mananc mai in fiecare zi si ma joc la fel pe PC (zilnic) si prietenul meu face la fel cu PC-ul dar nu si cu morcovii, si el poarta ochelari, si ne jucam de la varste fragede, si daca ma uit cu ajutorul ochelarilor lui vad ceata, deci, eu pot spune ca morcovii au un efect pozitiv asupra mea, daca ai vederea unpic slabita, da, daca mananci 2 saptamani sau mai mult, se vor vedea efecte... sper ca am ajutat

2 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Astea sunt prostii, dacă nu vezi du-te la un medic nu sta după morcovi.

| nico097 a răspuns:

Da eu consum morcovi dar prefer sa ii cumpar de la un om care ii planteaza la tara nu iau din marchet si sunt foarte dulci cei din market sunt prea uscati si fara gust.Merge am o vedere super.