anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A luat careva contraceptive Belara? Am probleme cu tenul si nimic nu pare ca mai functioneaza si din acest motiv mi le-a prescris ginecologul. Ma intereseaza efectele adverse pe care le-ai resimtit, daca tenul s-a inrautatit in primele saptamani (asa am patit la alte tipuri de anticonceptionale pe care le-am mai luat in trecut).
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Anddreee a răspuns:

Daca ginecologul ti-a recomandat asta, atunci ar trebui sa le iei. Fiecare organism reactioneaza altfel la anticonceptionale, degeaba iti spune cineva ce i s-a intamplat pentru ca organsimul tau poate nu va reactiona la fel si te sperii degeaba.
Ia-le si vezi ce se intampla, daca ti-e bine cu ele sau nu. Si abia dupa vezi cum procedezi, daca renunti la ele sau continui. happy