| Mindfulness a întrebat:

A luat careva ulei de canabis? Este eficient pentru anxietate, depresie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Cunosc pe cineva care a folosit cel cu CBD pentru anxietate... A discutat cu medicul și a zis că se văd rezultate. Mă gândesc că poate să difere de la persoană la persoană.

| Mindfulness explică (pentru Neimportant):

Ar fi impresionat daca ar fi adevărat! Acum unii au o anxietate mai moderata alții mai catastrofală cum e la mine numita și agorafobie! Eu am incercat orice și nu a funcționat! Cred că o să încerc și eu acest ulei! Mersi pentru răspuns. Vad că tot îmi răspunzi la întrebări ești o fata cumsecade happy

| Neimportant a răspuns (pentru Mindfulness):

Eu am o naștere prin cezariana și nu am reușit să scap de anxietate și depresie prin niciun tratament, dar m-am împăcat cu gândul că viața merge înainte și oricât ar fi de greu, nu pot renunța când am de crescut un pui de om. Cine spune că e o prosteală depresia, nu știe ce vorbește! La mine cele mai puternice momente au loc seara. E foarte greu să ai autocontrol când te simți depășită de situație. Cu drag și o seară frumoasă!

O gașcă de prieteni ajuta enorm. Am de 20 de ani ce spui tuhee hee cred că i-am găsit leacul dar, doar cred nu sunt sigur! De unde ești? Sper că nu deranjez happy
Mi-ar placea sa îmi fac prieteni de la mine din oraș cu aceleași probleme. La un moment dat credeam că ești un user rosalia de pe aici.

Se spune că oamenii inteligenți se îmbolnăvesc de depresie, dar nu e o regulă.