Cunosc pe cineva care a folosit cel cu CBD pentru anxietate... A discutat cu medicul și a zis că se văd rezultate. Mă gândesc că poate să difere de la persoană la persoană.
Ar fi impresionat daca ar fi adevărat! Acum unii au o anxietate mai moderata alții mai catastrofală cum e la mine numita și agorafobie! Eu am incercat orice și nu a funcționat! Cred că o să încerc și eu acest ulei! Mersi pentru răspuns. Vad că tot îmi răspunzi la întrebări ești o fata cumsecade
Eu am o naștere prin cezariana și nu am reușit să scap de anxietate și depresie prin niciun tratament, dar m-am împăcat cu gândul că viața merge înainte și oricât ar fi de greu, nu pot renunța când am de crescut un pui de om. Cine spune că e o prosteală depresia, nu știe ce vorbește! La mine cele mai puternice momente au loc seara. E foarte greu să ai autocontrol când te simți depășită de situație. Cu drag și o seară frumoasă!
O gașcă de prieteni ajuta enorm. Am de 20 de ani ce spui tu cred că i-am găsit leacul dar, doar cred nu sunt sigur! De unde ești? Sper că nu deranjez
Mi-ar placea sa îmi fac prieteni de la mine din oraș cu aceleași probleme. La un moment dat credeam că ești un user rosalia de pe aici.
Se spune că oamenii inteligenți se îmbolnăvesc de depresie, dar nu e o regulă.