Ovulele sunt practic externe. Nu iti ajung in sistemul digestiv. Daca ai o singura doza de fluconazol ia-o.
Cu ovulele ai grija ca in perioada de administrare sa nu ai menstruatie. Daca te astepti, amani tratamentul. Le pui seara la culcare, cat mai adanc, nu folosesti nimic altceva acolo si nu te speli in interior.
Se pot lua in aceeasi zi. Medicul care ti-a dat reteta ar fi trebuit sa iti spuna exact ce doreste.
Am luat anitbiotice pentru helicobacter timp de 10 zile dar pentru ca nu mi-a recomandat nimeni probiotice nu am stiut si am facut candida iar acum nu stiu daca pot lua dupa 3 zile de la terminarea antibioticelor si daca trebuie sa iau fluconazolul cu ovulele in aceeasi zi, un farmacist mi-a spus sa nu le iau impreuna ca e foarte toxic pentru organism iar altul mi-a spus ca se iau impreuna. iar acum sunt in dilema. daca stii mai multe despre subiect ma poti ajuta te rog
Ovulele sunt practic externe. Nu iti ajung in sistemul digestiv. Daca ai o singura doza de fluconazol ia-o.
Cu ovulele ai grija ca in perioada de administrare sa nu ai menstruatie. Daca te astepti, amani tratamentul. Le pui seara la culcare, cat mai adanc, nu folosesti nimic altceva acolo si nu te speli in interior.
vclaudiu7 întreabă: