| alabalaportocalaaaaaa a întrebat:

A luat cineva K1 ca sa ii intarzie ciclul? e bun, ce sa intamplat? am 13 ani.si ploec in excursie vineri,trebui sa imi vina zilele astea,dar mie imi intarzie o saptamana, si o sa fiu pe stop chiar atunci, zilele alea.Ce pentru face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| oany a răspuns:

Eu am luat! Eram mai mica decat tine si am avut o hemoragie,automat mi-au dat K! eu una,nu te sfatuiesc sa iei,mai ales la varsta ta, pentru ca te poti deregla si crede-ma ca e mai rau! Eu zic totusi sa mergi la o farmacie si sa ceri mai multe detalii, desi eu te sfatuiesc sa nu folosesti asa ceva! Eu am folosit la maaare nevoie cand nu era alta solutie, altfel, crede-ma ca ani la rand am fost la mare si eram la ciclu, dar am preferat sa ma chinui atunci decat mai tarziu! Acum tu stii mai bine! Take care!

| AnnielaIoana a răspuns:

Vitamina K(fitomenadiona)nu se i-a doar pentru ca trebuie sa pleci intr-o excursie.Aceasta se elibereaza doar cu prescriptie medicala si se recomanda in caz de hemoragie.Pot aparea reactii adverse precum:sudoratie, tahicardie sau chiar accidente letale.Nu mai luati medicamente dupa ureche!