| Amidon413 a întrebat:

A luat cineva medicamente de la psihiatrie? Ati obsercat o scadere a concentrarii pe timp de zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mariamarin2006 a răspuns:

Eu iau antidepresive. Pe mine mă ajută să mă concentrez mai bine, deși dimineața îmi provoacă o stare persistentă de somnolență.
Cred că depinde de ce medicamente iei.
Sper că te-am putut ajuta!

| Amidon413 explică (pentru mariamarin2006):

Vorbim undeva sa discutam putin? ca m-ai facut curios cum te concentrezi mai bine? cum ai observat? pai si noaptea gen simti ceva ciudat? am auzit ca cica ar impiedica procesele de vindecare sa apara.

| mariamarin2006 a răspuns (pentru Amidon413):

Sigur. Vrei în mesaje private sau aici?

| mariamarin2006 a răspuns (pentru mariamarin2006):

Cum vrei tu. Cred că mesaje private totuși.

Ti-am trimis, pai si poti munci, ai energie de la ele sau ti-o ia si pe aia pe care o ai? te poti concentra bine?

Eu sunt la liceu.
Mă pot concentra mai bine la școală, deși temele sunt mult mai greu de făcut.
Dimineața sunt întotdeauna cheaună, chiar dacă dorm măcar 9 ore pe noapte. Eu trebuie să iau dimineața și seara din medicament. În unele zile mă ajută să trec peste zi. Nu cred că mă face mai fericită, ci doar reușește să mă facă să mă ridic din pat și să nu mai pot folosi masca I'm fine.

Pai si inainte stateai bine cu concentrarea? ai motivatie sa inveti si sa faci chestii cu ele?

Da, înainte era mult mai bine să mă concentrez, acum nu prea mai pot...