Nu merita sa cumperi asa merita! Uita-te pe site, sunt mai multe intrebari ce tin de modalitati naturale si eficiente de a slabi.
Sanatate!
Sunt anumite pastile mai naturale, pe care le gasesti la plafar care sunt un mic ajutor alaturi de o dieta si sport. Dar nu fac miracole. Efortul tot tu trebuie sa-l depui, ma refer sa ai grija la ce mananci si sa faci un pic de efort fizic.
Si sunt pastile mai scumpe, chiar ilegale de slabit, care te slabesc intr-adevar, insa iti ataca stomacul, ficatul si ajungi sa ai probleme cu inima la 20 ani. Deci mai bine viu si mai plinut.
S-ar putea sa te ingrasi mai tare de la pastile, nu sunt bune deloc. Mai bine incearca sportul, vei slabi si vei arata bine. Si eu vreau sa slabesc, crede-ma! Bafta:*
Eu am slabit mancand numai mere pentru inceput.Bineinteles fiind baiat imi aparuse si burta.Am mancat in prima zi doar sase mere(Trei la pranz trei seara) a doua zi la fel, a treia zi am facut pauza, apoi am mancat iar vreo doua zile numai mere. apoi dupa ce am vazut ca burtica a scazut am renuntat. Dupa aceea am inceput sa imi calculez caloriile pe care le consum zilnic.In prezent mananc sub o 1200 de calorii zilnic, uneori chiar sub 800.Beau doar apa cu lamaie si seara la cina mananc doar 2 mere.Nu mai lua pastile pentru ca sunt daunatoare sau au efect doar pe moment
Grija mare cu pastilele de slabit. Sunt impachetate frumos, dar evident, nu intotdeauna rezultatele sunt cele la care speri.
Tine cont de urmatoarele aspecte:
1. Nu exista pastila minune cu care sa slabesti peste noapte.
2. Fara un regim alimentar nici mama pastilei de slabit nu va avea nici un efect.
3. Fereste-te de chimicale precum Orlistatul si/sau Regenonul (care de altfel a si fost interzit in urma cu ceva ani)
4. Cauta pareri obiective, nu recenzii platite.
Arunca o privire aici: http://www.celmaibun.net/cele-mai-bune-pastile-de-slabit/. Pare un articol bine documentat care iti poate fi de ajutor.
Spor
Man... Cele naturale reduc pofta de mâncare. Si cele chimice... Îți topesc stomacul.
A luat o prietena de-a mamei mele pastile din astea... Într-adevăr a slăbit dar prea mult și nu se mai Oprea din slăbit...din păcate după 3 luni a murit NU LUA PASTILE PENTRU SĂNĂTATEA TA
bebelusha93 întreabă: