Am luat "Grandaxin" pe vremuri, cred ca e cel mai slab anti-depresiv non-naturist care a existat (cica nu se mai fabrica), tot se dadea numai pe reteta, nu m-am simtit deloc diferit, doar ca nu mai aveam ganduri "prea" negre, insa nici nu am avut cinestiece depresie...
Poti sa zici motivul depresiei, spune-mi in privat daca vrei, si eu am o problema si ma intereseaza un tratament.
Am depresie aparuta din senin din cauza probabil a singuratatii si mie sei vietii sociale si a fricilor, fobiilor.Iau tratament devla dr.psihiatru cu Prozac si ma simt mai bine dar nu chiar foarte foarte bine ca inainte, mai am si zile proaste, chiar mai desr cateodata.Dar te ajuta antidepresivul sa te mentii pe linia de plutire.Sanatate iti doresc!
Dimineata: Zoloft, Romparkin, Alprazolam cate o pastila din fiecare
La pranz: Zoloft o pastila
Seara: Zoloft, Xanax, Alprazolam cate o pastila din fiecare.
Asa iau de 2 luni si ma simt mult mai bine.
Sunt curios pentru ca si eu sunt asa tot din cauza singuratatii, si ma afecteaza sa ii vad pe altii cum ies in oras cu iubite si prieteni si eu n-am nimic.
Pana acum nu am luat niciun tratament si cred ca este necesar, nu cred ca imi voi reveni singur.
Poti sa imi spui te rog cum ai procedat cu psihiatru si ce teste ti-o dat.Sanatate iti doresc si tie!