Poti sa-l iei seara. Eu n-am luat asemenea medicament dar iau ceva din aceeasi grupa (inhibitori ai pompei protonice). Poti sa intrebi si la o farmacie (Catena este deschisa si duminica) dar trebuie sa-l intrebi, neparat, pe medicul care ti l-a dat! Nu cumva farmacista a scris ceva de genul 1-0-0? Asta inseamna dimineata. La pranz se scrie asa: 0-1-0 si seara: 0-0-1. Vezi ce scrie si pe reteta si daca nu mergi cu reteta la farmacie!
A scris 1 seara parcă. dar mă interesa la ce distanță să-l iau de antibiotic. M-aș duce, dar mă ține răceala lipită de pat.
Rețeta n-o mai am că a păstrat-o acolo (Fiind compensată)
Nu conteaza cand il iei seara. N-are legatura cu antibioticul ci face doar sa nu ai reflux gastric sau arsuri. Poti sa-l iei si inainte, si impreuna sau dupa. Nu conteaza deloc!
Daca avea un regim special de administrat iti scria farmacista pe cutie si era specificat si in prospect, deci poti sa il iei o data cu antibioticul sau cand doresti.
Totusi, citeste efectele secundare. Exista prospect si pentru o doza mai mare pe plic, altele si acolo
https://www.anm.ro/_/_PRO/pro_3268_25.02.11.pdf
Pai si eu ti-am trimis un prospect unde scrie cum si te informeaza acolo cu privire la tot, ce vrei mai mult, sa ti le citesc cu voce tare?
Https://www.anm.ro/_/_PRO/PRO_8423_25.11.15.pdf
de vreme ce nu ai spus nimic despre tine, varsta, sex, greutate, afectiunea de care suferi, cum ai vrea sa stie cineva cum sa iei tu nexium? asa ca iti las prospectul in linkul de mai sus, e direct de pe siteul agentiei medicamentului din Romania
Radandam întreabă: