| Whitesnake99 a întrebat:

A mai urmat cineva tratament cu olanzapina (Zyprexa)? M-am ingrasat destul de tare in urma acestui tratament si as vrea sa stiu daca dupa ce il opresc am sanse sa revin la greutatea normala. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Daca crezi ca doar acest medicament te-a ingrasat, sigur ca la cateva saptamani sau luni din momentul in care vei inceta administrarea lui vei reveni la greutatea anterioara, nu este un efect nereversibil.
Este cunoscut faptul ca multe dintre medicamentele din sfera tulburarilor si bolilor psihice ingrasa!
Daca orice altceva a dus la ingrasarea ta atunci pe langa scoaterea medicamentului vei avea nevoie si de regim!
Iesirea din aceste tipuri de medicamente se face doar la recomandarea medicului si doar dupa o schema in acest sens!
Nu se intrerupe brusc niciun medicament dintre cele date de medicul psihiatru!

| Miruna333 a răspuns:

Grasimea acumulata trebuie data jos, alimentatie sanatoasa si sport

| trophin a răspuns:

Nu

| AnonimA7419 a răspuns:

Mamaaaa! Ce ti-au prescris medicii!
''ZYPREXA conţine substanţa activă olanzapină. ZYPREXA aparţine grupului de medicamente denumit antipsihotice şi se foloseşte pentru tratamentul următoarelor boli:
- Schizofrenia, vederea, auzirea sau simţirea unor lucruri care nu sunt prezente, convingerile eronate, suspiciunea neobişnuită şi tendinţa la izolare. Persoanele cu această boală pot, de asemenea, să se simtă deprimaţi, anxioşi sau tensionaţi.
• Episoade maniacale moderate până la severe afecţiune cu simptome cum ar fi stare de excitaţie sau euforie.
ZYPREXA a demonstrat prevenirea recurenţei acestor simptome la pacienţii cu afecţiune bipolară ale căror episoade maniacale au răspuns la tratamentul cu olanzapină.''

Daca te apucai de sport nu iti mai trebuiau.

| Miruna333 a răspuns (pentru AnonimA7419):

Raspuns total eronat. Fa un bine comunitatii si sterge-ti contul

| AnonimA7419 a răspuns (pentru Miruna333):

Alea sunt de la producator. Nu le-am scris eu.

| Miruna333 a răspuns (pentru AnonimA7419):

,,Daca te apucai de sport nu iti mai trebuiau''

| Simpatic a răspuns (pentru AnonimA7419):

Genul aceasta de medicamente care trateaza schizofrenia se dau si in cazul persoanelor care nu au schizofrenie ci alte tulburari pentru simplul fapt ca ele actioneaza si in alte sensuri de exemplu rezolva manii sau echilibreaza stari de indispozitie!
Foarte multe tipuri de antipsihotice se prescriu auxiliar alaturi de medicamente de prima linie, pentru depresie de exemplu sau TOC sau tulburari asemenea!

| AnonimA7419 a răspuns (pentru Simpatic):

Realizezi ca aceste medicamente pot termina un om, nu?

Termina in ce sens? daca omul acela are o problema dau exemplul depresivilor, si nu pot trece sub nicio forma peste aceasta fara ajutorul medicamentelor atunci e mai bine sa te sinucizi sau sa iei 12 luni medicamente?
Si medicamentele de inima distrug organismul stiai asta?
Oare insulina pastile e naturala si atat? dar este ea benefica pentru diabetici, este!
Stii cat de periculoasa pentru glandele supra-renale este penicilina? Dar cate vieti a salvat ea!

Iisus a spus printre altele " bolnavul are nevoie de doctor nu cel sanatos"

Cine ar lua "otravuri" daca ar fi sanatos?

Atrag inca o data atentie, tulburarile psihice nu se corecteaza cu vorbe si doar aer curat!
Sa imi demonstreze cineva cu tulburari psihice ca doar din gandire pozitiva si comportament si-a scazut sau ridicat dupa caz cantitatea de dopamina si alte substante produse la nivelul creierului, eu ii dau cadou 10k euro

| AnonimA7419 a răspuns (pentru Simpatic):

Crezi ca imi pierd timpul sa-ti citesc tampeniile?
Multa m u i e tie si familiei tale, prostanacule!

Esti un alt ratat care va avea viata scurta pe aici, cei ca tine vin si pleaca veteranii raman.
Sa iti dau sus tie de looser ce esti!