Da,Amy Winehouse a murit,din păcate. Îmi pare rău de o voce minunată pierdută și o fată tânără cu toată viața înainte.
Moartea ei a fost confirmată deja,a fost anunțată și la știri pe PRO TV. Aceasta a fost găsită în apartamentul ei decedată,din cauza unei supradoze. Nu se știe ce supradoză a luat,se știe doar că în ultima perioadă frecventa în exces consumul de alccol și droguri care cred eu că a fost și cauza, din păcate.
Condoleanțe, Amy Winehouse!
Pai cam asa cred... a aratat la stiri ca a fost gasita intr-o camera de hotel pe jos... ei spun ca ar fi putut fi din cauza drogurilor
La stirile romanesti asa anunta. Stirea e preluata de la cele din tara ei. Deci e adevarat.
Din pacate, da. Desi totusi, era de asteptat. Pacat ca inca o voce de neinlocuit s-a dus. RIP Amy!
Da, a murit de curand in apartamentul ei din Londra din cauza unei supradoze.
De unde dracu vrei sa stiu eu sunt google sau ce?
cauta pe google.ro Amy Winehouse is dead? si iti da(daca chiar nu stii engleza dai a murit amy winehouse) doamne...
Da...Dumnezeule acum am vazut.Sa se odihneasca in pace si sa-si gaseasca linistea in viata de apoi
Da, a murit astazi. Dumnezeu sa o ierte, desi... si-a facut`o cu mana ei. Supradoza.
Buna.
Da din pacate a murit datorita unei supradoze.
[ a fost gasita in apartamentul sau fara suflare ]
Funda?
xoxo.
Mahhh...nu stiu ce sa spun, pe internet si in ziare circula toate prostiile cum era chestia cu rapitul copiilor de pe strada...nu cred ca ar fi murit, pana acum toata lumea lua foc sincer. Poate fi doar un zvon.
Asa se pare. au gasit-o moarta in locuinta ei din Londra. la dependenta ei de stuperfiante nici nu e de mirare. spun ca deocamdata nu au stabilit cauza mortii, insa eu cred ca e mai mult decat evidenta. Dumnezeu s-o odihneasca!
Da. A fost gasita moarta in apartamentul ei din Londra din cauza unei supradoze.
Daa...au gasit-o in apartamentul ei din Londra si multi cred ca a murit din cauza drogurilor si a bauturii