| LisaJulie a întrebat:

A reușit cineva sa scape complet de alergii la anumite plante sau flori? Este posibil sa nu fii avut alergii la plante sau flori dar sa fi făcut alergie la un moment dat in adolescență?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu am avut alergie la ambrozie când eram mic. S a declanșat la maturitate și de vreo 2 ani pare că am scapat

| ioana748 a răspuns:

Alergiile pot apărea oricand pe parcursul vietii.
SI pe mine m au apucat anumite alergii la batranete.
La alune de exemplu.

| sweetys a răspuns:

Alergiile tin in mare parte de imunitate, mai ales cele sezoniere ( ambrozie, polen, plop etc.). Poti incepe prin a lua vitamina C la inceput de sezon. Eu am pățit într-un an (2019 ceed) sa am alergie la puful de plop, ma simteam ca si cum tai ceapa, plangeam pe strada si ma ustirau ochii. Anul trecut am avut la ambrozie ( stranutam si imi curgeau ochii). Nu am avut alergie nici o data si astea au fost singurele doua episoade alergice.