Da eu saptamana trecuta m-am ars tot cu ulei incins si acum au trecut deci nu iti fa griji app altadata pune ulei sau galbenus de ou
Buna!
nu-ti fie frica...trece
pune acolo iaurt
miere
si du-te la farmacie si intreaba ca ei au multe alifii, sprayuri, etc.
chiar daca "rana" e mica este bine sa ai o astfel de crema in casa pentru orice eventualitate.
te pup dulce si nu uita:
iaurt si miere cele mai bune...
Din cate stiu eu.nu merge.:d
Data viitoare cand mai patesti asa, date cu galbenus de ou. eu asa stiu. Probabil ca in timp o sa dispara. dar o sa se vada [depinde cat sunt de mari].
Ms pentru apreciere:X:X:Ximi trm un mesaj privat cu id-ul tau trgdaca vrei...
Si eu m-am stropit odata cu ulei incins pe mana, dar in cateva zile mi-a trecut, hai maxim o saptamana (numai stiu exact, acest lucru s-a intamplat mai demult ).
In primul rand la bucatarie trebuie sa fii f atenta la ce pui sa prajesti in cratitza iar focul sa fie pe mic la inceput, iar cele 2 semne vor dispare pana te mariti... daca nu cumva vor apare altele deoarece de mancare vei face mereu.
Garantat 100% pui pe arsura miere! ti timp de 10 minute! nu te va mai ustura, nu se face basica, nu ramane semn! sanatate!
Garantat 100% pui pe arsura miere! ti timp de 10 minute! nu te va mai ustura, nu se face basica, nu ramane semn! sanatate!
96Love întreabă: