anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A sarit pe mine ulei incins. am pus bulion, apa rece, crema life care dar acum descopar ca am doua semnecrying. Se duc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheDevilIsHere a răspuns:

Da eu saptamana trecuta m-am ars tot cu ulei incinscrying si acum au trecut deci nu iti fa griji app altadata pune ulei sau galbenus de ouwinking

14 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Se va vedea cateva zile pata rosie.

| Floreenofficial a răspuns:

Da, se vor duce! Pune niste gheata sau ceva rece acolo!

| nellyneliana a răspuns:

Stai linistita, cam intr-o saptamana dispar si semnele.

| Drums a răspuns:

Buna!
nu-ti fie frica...trecebig grin
pune acolo iaurt

miere

si du-te la farmacie si intreaba ca ei au multe alifii, sprayuri, etc.

chiar daca "rana" e mica este bine sa ai o astfel de crema in casa pentru orice eventualitate.

te pup dulce si nu uita:
iaurt si miere cele mai bune...

| mada12 a răspuns:

Din cate stiu eu.nu merge.:d

Data viitoare cand mai patesti asa, date cu galbenus de ou. eu asa stiu. Probabil ca in timp o sa dispara. dar o sa se vada [depinde cat sunt de mari].

| TheDevilIsHere a răspuns:

Ms pentru apreciere:X:X:Ximi trm un mesaj privat cu id-ul tau trgbatting eyelashesdaca vrei...big grin

| andreeada a răspuns:

Din cate stiu trece cu miere!

| Quiss a răspuns:

Da, o sa dispara intr-o zi, cel mult doua.

| Eu.si.atat a răspuns:

Si eu m-am stropit odata cu ulei incins pe mana, dar in cateva zile mi-a trecut, hai maxim o saptamana (numai stiu exact, acest lucru s-a intamplat mai demult ).

| Sile_6892 a răspuns:

In primul rand la bucatarie trebuie sa fii f atenta la ce pui sa prajesti in cratitza iar focul sa fie pe mic la inceput, iar cele 2 semne vor dispare pana te mariti... daca nu cumva vor apare altele deoarece de mancare vei face mereu.

| AloneQsFini a răspuns:

Da, si mie mi s-a intamplat...trece in cel mult 30 ziletongue

| ♫♥laurik♥♫ a răspuns:

Da. se duc happy
Nu va dura f. mult sa se vindece big grin

| WinD a răspuns:

Garantat 100% pui pe arsura miere! ti timp de 10 minute! nu te va mai ustura, nu se face basica, nu ramane semn! sanatate!

| WinD a răspuns:

Garantat 100% pui pe arsura miere! ti timp de 10 minute! nu te va mai ustura, nu se face basica, nu ramane semn! sanatate!