| TheHunter38 a întrebat:

A scoala mi s-a inrosit fata iar colegii mi-au spus ca am pojar, asa ca m-am dus la medic si mi-a confirmat ca am rubeola, si la scoala sunt mai multi bolnavi de pojar(am si simptomele febra si ma doare in spatele urechilor, dar nu tare, si ochii arata rau,) febra a aparut de 3 zile, de 1 zi am fost la medic, dar eruptiile nu aparar, parca un pic(aproape deloc se vede ceva pe piele, dar eu ma simt bine, suspect de normal.
Trebuie sa ma ingrijorez(n-am mai avut nici un tip de pojar)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Nu trebuie să-ţi faci griji pentru asta deoarece pojarul, oreionul şi varicela sunt bolile copilăriei, toţi le avem mai devreme sau mai târziu.
Eu îţi recomand să stai în casă la căldură şi bineînţeles să nu te duci la şcoală că îţi molipseşti colegii.
Pa-pa!

| doctoressa a răspuns:

Adesea semnele si simptomele de rubeola sunt asa de usoare incat sunt dificil de observat, in special la copii.
http://www.i-medic.ro/boli/rubeola-sau-pojarul-german

| Michael54654654 a răspuns:

Ai febra, ce te doare pe tine in spatele urechilor sunt ganglioni care se umfla cand ai rujeola, rubeola etc. si cu ochii este normal deoarece esti foarte slabit/a