| CravataAlbastra a întrebat:

A-si vrea sa tin un regim, in care sa mănânc doar mere, ar fi eficient? Cineva care a incercat? (Nu vreau sa aud păreri gen nu e bine si etc.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Mono dieting. big grin
Aşa se numeşte când mănânci doar un aliment.
S-ar putea numi şi detox dacă mănânci doar mere. thinking
Am vrut să fac asta într-o zi, doar că mi s-a făcut poftă de nu mai ştiu ce şi mda.
Am făcut cu altceva. Printre care ciocolată care daaa, a mers. love struck Chiar dacă sună aiurea.
În orice caz, ar merge, doar că nu poţi să ţi "regimul" ăsta mai mult de câteva zile, pentru că o să te plictiseşti sau enervezi sau nu te simţi bine în general sau îşi pierde efectul, etc.
Poţi să-ncerci vreo 2-3 zile, cred. big grin
Câte mere pe zi?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Omul este un animal omnivor. Adica trebuie sa manance orice. Ideea este cat mananci si cand.

| whatevernvm a răspuns:

"A-si" revine

| TheFragranceMaster a răspuns:

Ai sa te pliciseti repede, mai adauga si alte fructe.Regimul cu fructe e extrem de sanatos!

| Neem a răspuns:

Nu face asta. E o mare prostie. Daca vrei sa slabesti mananca sanatos. Asta inseamna mese la o ora fixa si nu mai tarziu de 7 ( in cazul mesei de seara), la masa nu amesteca felurile de mancare. Dimineata mananca o omleta cu doua ou si un pahar de suc de portocale proaspat. Daca e cazul, nu mai bea sucuri din comert. Sunt pline de zahar. La pranz si seara poti sa mananci piept de pui si o salata sau eventual ceva usor. Ma rog sper ca ai inteles la ce ma refer. Nu tine diete. Incearca sa faci sport daca vrei sa slabesti. Iesi si alearga sau acasa ceva exercitii. Sunt mult mai eficiente decat dietele in sine. Sper ca ti-am fost de ajutor. happy

| whatevernvm a răspuns (pentru Neem):

Buna, printeso, te cunosc de undeva?