anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A suferit careva de veruci plantare? Cum le-ati tratat? Eu am facut prima tura de tratament cu azot lichid (crioterapie) si trebuie sa revin peste o saptamana, pana atunci ma dau acasa cu betadina si ceva crema antibacteriana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| qazwsxedc131 a răspuns:

Ai putea incerca asta mi-a zis o vecina are 36 de ani : Eu va pot spune o "reteta". Am avut o veruca mai mult timp si inclusiv cauterizarea nu a rezolvat-o. Era la un deget de la mana. Singura solutie a fost urmatoarea: am pilit in fiecare zi veruca cu o pila de diamant (este piele tare, nu doare) pana ajungea la nivelul pielii (nu mai era in relief) si apoi am aplicat solutie Castelani (streptomicozan se numea atunci. era mov si pata rau de tot daca scapam pe jos). Mama (care este medic) a repetat aceasta metoda pana a disparut de tot. La mine a fost de ordinul lunilor pentru ca era ceva mai grava si veche veruca. La baietel ma gandesc ca in cateva saptamani ar trebui sa se micsoreze vizibil. Oricum nu trebuie intrerupt tratamentul pana nu se vindeca (si un pic dupa) pentru ca altfel creste din nou. Dar apoi mie nu mi-a mai aparut niciodata nici acolo nici in alta parte. Funda te rog! :*:*:*

0 răspunsuri: